Duplázd meg az eredményeidet az online személyi edzés segítségével!

Ez az edzésprogram maximálisan az egyéni igényeidre szabott. Figyelembe vesszük a múltad, hogy jelenleg hol tartasz és mit szeretnél elérni. Átbeszéljük a céljaidat, felmérjük az állapotodat és ezután készül el az edzésprogramod. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ha kell változtatunk menet közben.

Hogyan működik az Online Coaching?

Kitöltöd a jelentkezési lapot és megkereslek emailben.

Meghatározzuk a céljaidat, átbeszéljük az egyedi igényeidet.

A céljaidnak megfelelően elvégzel pár tesztet, amiből még jobban megismerem az aktuális állapotodat.

Elkészül a havi edzésprogramod, elkezdheted az edzést.

Az edzések naplózásához a TrueCoach alkalmazást használjuk. (Olyan mint egy Facebook, csak edzésre kihegyezve, nagyon menő! Videókat, képeket, kommenteket írhatsz az edzésekhez.) Itt kommunikálunk folyamatosan.

Miben és kinek tudok segíteni?

Azért vagyok itt, hogy segítsem elérni a céljaidat. De nem csak elérni, hanem közben élvezetessé és hatékonnyá tenni az edzéseket. Ha szeretnél elérni valamit, akkor azt szeretném, ha ezt magabiztosan tennéd. Nem a minimumot célozzuk meg, hanem a személyes maximumunkra törekszünk!

Miben tudok segítséget nyújtani?

  • Akadályfutó versenyre való felkészülés. (Spartan, BakonyRUN, Pannonhajsza stb, bármilyen táv, Trifecta hétvége, Ultra) kettlebell alapokon
  • zsírvesztés, izom és erőfejlesztés kettlebell/saját testsúly alapokon
  • kettlebell edzés
  • SFG1 felkészülés (technikai és fizikai követelményekre való felkészülés)
  • futóknak erősítő edzés, kettlebell alapokon

Kinek tudok segítséget nyújtani?

Ha ismered az alapgyakorlatokat, de szeretnéd, hogy segítsek egy programot kialakítani, vagy szeretnéd a technikádat csiszolni, illetve, ha szükséged van valakire, aki odafigyel rád és elszámolhatsz vele az edzéssel, akkor én vagyok a Te embered!

Megjegyzés: Ha abszolút kezdő vagy és még soha nem mozogtál, akkor nem ajánlom az online coachingot. Keress egy StrongFirst instruktort a közeledben, tölts el vele legalább pár hónapot, hogy az alapokat elsajátítsd!

Ez tényleg működik?

Varga_Balazs_coaching

Balázs

Még a legelső kapcsolatfelvétel előtt nagyon tetszett, hogy nem csak tanítja, hanem aktívan űzi is azt a sportot (akadályfutás), amiben segítséget kértem - és kaptam - Tőle. Év elején közösen kitűztünk egy célt, idei évben a spartan trifecta elérését és ennek szellemében kaptam a havi edzésterveket (elsősorban saját testsúlyos-, kettlebell és futás edzésekkel).

A tervezetek érthetőek, világosak és újszerűek voltak, ha esetleg szükséges volt, akkor egyből tudtunk e-mailben egyeztetni.
Ami számomra a legnagyobb segítség volt: a heti edzéseket teljes mértékben rám "szabva" kaptam (például az időbeosztásomat, rendelkezésre álló eszközeimet figyelembe véve), illetve mind a négy Spartan versenyemet sikerült úgy beilleszteni az edzésekbe, hogy "csúcsforma" közeli állapotban voltam (ez főleg a Beastnél érződött), nem volt gondom az esetleges túledzésből vagy kevés pihenésből adódóan.
Személyesen is sikerült megismerni egy versenyen, az addig kialakult pozitív kép még inkább erősödött bennem.
Ajánlom Őt bárkinek, aki hajlandó változtatni magán!

Mennyibe kerül?

Online Coaching árak

Alapcsomag

24.990 Ft havonta
Induló konzultáció, közös célmeghatározás
Egyéni havi edzésprogram (4 hét)
Gyakorlat bemutató videók instrukciókkal
Heti egy konzultáció
TrueCoach applikáció használata az edzések naplózásához (ingyenes)
Videós technikai elemzés
-

Prémium csomag

39.990 Ft havonta
Induló konzultáció, közös célmeghatározás
Egyéni havi edzésprogram (4 hét)
Gyakorlat bemutató videók instrukciókkal
Korlátlan konzultáció
TrueCoach applikáció használata az edzések naplózásához (ingyenes)
Videós technikai elemzés
Közvetlen kapcsolat max 24 órás válaszidővel

Fizetési információk

Az online coaching díját előre utalással tudod kifizetni és a számlát emailben fogom elküldeni. Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, a jelentkezésed elfogadása esetén e-mailben küldöm el az utaláshoz szükséges adatokat.