Duplázd meg az eredményeidet az online személyi edzés segítségével!

Ez az edzésprogram maximálisan az egyéni igényeidre szabott. Figyelembe vesszük a múltad, hogy jelenleg hol tartasz és mit szeretnél elérni. Átbeszéljük a céljaidat, felmérjük az állapotodat és ezután készül el az edzésprogramod. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, ha kell változtatunk menet közben.

Hogyan működik az Online Coaching?

Kitöltöd a jelentkezési lapot és megkereslek emailben.

Meghatározzuk a céljaidat, átbeszéljük az egyedi igényeidet.

A céljaidnak megfelelően elvégzel pár tesztet, amiből még jobban megismerem az aktuális állapotodat.

Elkészül a havi edzésprogramod, elkezdheted az edzést.

Az edzések naplózásához a TrueCoach alkalmazást használjuk. (Olyan mint egy Facebook, csak edzésre kihegyezve, nagyon menő! Videókat, képeket, kommenteket írhatsz az edzésekhez.) Itt kommunikálunk folyamatosan.

Miben és kinek tudok segíteni?

Azért vagyok itt, hogy segítsem elérni a céljaidat. De nem csak elérni, hanem közben élvezetessé és hatékonnyá tenni az edzéseket. Ha szeretnél elérni valamit, akkor azt szeretném, ha ezt magabiztosan tennéd. Nem a minimumot célozzuk meg, hanem a személyes maximumunkra törekszünk!

Miben tudok segítséget nyújtani?

  • zsírvesztés, izom és erőfejlesztés kettlebell alapon
  • kettlebell gyakorlatok technikájának a fejlesztése
  • erősítő edzés a választott sportodhoz (pl. futás, OCR, de ez csak rajtad áll)
  • SFG1 felkészülés (technikai és fizikai követelményekre való felkészülés)
  • Akadályfutó versenyre való felkészülés. (Spartan, BakonyRUN, Pannonhajsza stb, bármilyen táv, Trifecta hétvége, Ultra) kettlebell alapokon

Kinek tudok segítséget nyújtani?

Ha ismered az alapgyakorlatokat, de szeretnéd, hogy segítsek egy programot kialakítani, vagy szeretnéd a technikádat csiszolni, illetve, ha szükséged van valakire, aki odafigyel rád és elszámolhatsz vele az edzéssel, akkor én vagyok a Te embered!

Megjegyzés: Ha abszolút kezdő vagy és még soha nem mozogtál, akkor nem ajánlom az online coachingot. Keress egy StrongFirst instruktort a közeledben, tölts el vele legalább pár hónapot, hogy az alapokat elsajátítsd!

Visszajelzések

Számomra az online coaching megváltoztatta az egész edzésfelfogásom! Dávid igazi profi! Az edzéstervemet maximálisan személyre tudja szabni, még karantén időszakban is nagyon profin megcsinálja.
Odafigyel arra, hogy mikor van időd az edzéshez és milyen eszközeid vannak. Ha nem áll rendelkezésre semmi , se kettelbell, se egy súly azt is megoldja, olyan gyakorlatokat ismer amitől 100% erősödni és gyorsulni fogsz 💪🏽😉

Ami nagy mérföldkő volt számomra az két helyi futóverseny ahol dobogós lettem. Dávid nélkül nem jutottam volna fel a dobogó harmadik helyére.

Mai napig is Dávid online edzéstervét követem.
Ő megírja, én betartom, egyszerű és saját magammal nem tudok szubjektív maradni edzésterv készítésében. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki gyorsabb és erősebb akar lenni!

Turzó Roland

Dávidot a youtuberól ismertem meg, elkezdtem nézni a videóit.  Nagyon szimpatikussá vált, mert annyira természetesen adta át saját tapasztalatait, hogy az számomra a leghitelesebbé vált. 

Egy alapos felmérés után összeállított nekem pár tesztet, amiből rájöttem, hogy tényleg egy nagyon rossz úton jártam és tudatosult bennem, hogy olyannak kell a segítségét kérni, aki végigjárta ezt az utat és segít abban, hogy a hibákat ne kövesd el, hanem egyből a jó úton indulj el, megkímélve magad sok sérüléstől és a hónapokig vagy évekig elhúzódó eredménytelen próbálkozástól.  
Elkezdődött egy edzés sorozat, dolgozunk az áhított gyakorlatokon. Elkezdtem erősödni és elértem olyan súlyokat, vagy ismétlésszámokat, de akár gyakorlatokat is amiket előtte évekig nem… 
Dávid hihetetlen nagy segítség nekem és az edzés programja mellett lett időm minden egyéb dologra is, sőt még meditálni is megtanultam. Ezt is ehhez tudom kötni, mert sose tudtam stresszmentesen nekiállni egy napnak. 
Az edzéseim teljesen hozzám idomulnak, fejlesztenek, formálnak és még nagyobb alázatra tanítanak magammal szemben. 
Szuper érzés az, hogy az edzésekkel tudást is kapok és mind fizikálisan, mint szellemileg átformál. 
Mindenkinek bátran tudom Dávidot ajánlani. Nekem éveket spórolt volna meg, ha korábban felkeresem őt. Pár hónap alatt annyi változás történt, mint az utóbbi jó néhány évben sem. Tudom, hogy a célomat Vele fogom elérni és ehhez nem lehetek sose elég hálás.

Szentinek-Belák Csilla

Az online coaching egy ideális alternatíva testedzésre, főleg azoknak, akik nehezebben tudják megoldani, hogy terembe menjenek, pláne edzővel, akik időszűkében vannak, és azoknak, akiknek szükségük lehet egyfajta motivációra.

Komplex gyakorlatokkal, abszolút egyén központú, és más sportok mellett is ideális tud lenni. Dávid nagyon profi, segítőkész, interaktív beszélgetés alapján javasol és készít edzéstervet. A videóiban szakszerűen és látványosan érzékelteti a gyakorlatok felépítését, folyamatát. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

G. Z.

Még a legelső kapcsolatfelvétel előtt nagyon tetszett, hogy nem csak tanítja, hanem aktívan űzi is azt a sportot (akadályfutás), amiben segítséget kértem - és kaptam - Tőle. Év elején közösen kitűztünk egy célt, idei évben a spartan trifecta elérését és ennek szellemében kaptam a havi edzésterveket (elsősorban saját testsúlyos-, kettlebell és futás edzésekkel).

A tervezetek érthetőek, világosak és újszerűek voltak, ha esetleg szükséges volt, akkor egyből tudtunk egyeztetni.
Ami számomra a legnagyobb segítség volt: a heti edzéseket teljes mértékben rám "szabva" kaptam (például az időbeosztásomat, rendelkezésre álló eszközeimet figyelembe véve), illetve mind a négy Spartan versenyemet sikerült úgy beilleszteni az edzésekbe, hogy "csúcsforma" közeli állapotban voltam (ez főleg a Beastnél érződött), nem volt gondom az esetleges túledzésből vagy kevés pihenésből adódóan.
Személyesen is sikerült megismerni egy versenyen, az addig kialakult pozitív kép még inkább erősödött bennem.
Ajánlom Őt bárkinek, aki hajlandó változtatni magán!

Varga Balázs

Mennyibe kerül?

Online Coaching árak

Alapcsomag

34.990 Ft havonta
Induló konzultáció, közös célmeghatározás
100%-ban személyre szabott edzésterv (4 hét)
Havi edzéstervezés
Gyakorlat bemutató videók instrukciókkal
Heti egy konzultáció
TrueCoach applikáció használata az edzések naplózásához (ingyenes)
Videós technikai elemzés
-

Prémium csomag

49.990 Ft havonta
Induló konzultáció, közös célmeghatározás
100%-ban személyre szabott edzésterv (4 hét)
Heti edzéstervezés
Gyakorlat bemutató videók instrukciókkal
Korlátlan konzultáció
TrueCoach applikáció használata az edzések naplózásához (ingyenes)
Videós technikai elemzés
Közvetlen kapcsolat max 24 órás válaszidővel

Fizetési információk

Az online coaching díját előre utalással tudod kifizetni és a számlát emailben fogom elküldeni. Miután kitöltötted a jelentkezési lapot, a jelentkezésed elfogadása esetén e-mailben küldöm el az utaláshoz szükséges adatokat.